„Kvalitní croissant nemůže stát 13 korun", říká Eliška Šíchová z Krafinu | #30

„Kvalitní croissant nemůže stát 13 korun", říká Eliška Šíchová z Krafinu | #30

před 2 lety

130 min


V dalším dílu jsme vyzpovídali Elišku z Krafinu a vlastního projektu Paralela bistro. Bavili jsme se o její cestě ke gastronomii a pečení, pražské gastro scéně, o krafinech obecně, jaký je rozdíl mezi listovým a krafinovým (plundrovým) těstem a proč nenabízejí bezlepkové nebo jinak zdravější krafiny. Nakousli jsme i jejich crowdfoundingovou kampaň, Krafin chce totiž na podzim otevřít na adrese výrobny i kavárnu a snaží se skrze poukazy na krafinky a jiné boží odměny vybrat dostatek prostředků na rekonstrukci prostor. Kde můžete Krafin podpořit? 👇 https://www.donio.cz/kavarnakrafin 📲 Na instagramu i webu můžete sledovat naše profesní projekty. Libor: complex-fitness.cz & @libor.poznicek Adam: hostina.bio & @hostina.bio & @thisbutvegan

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty