Král křupavých řízků. Nepotkal olej, a přesto je senzační

Král křupavých řízků. Nepotkal olej, a přesto je senzační

před 4 lety

1 min


Řízek je nejpopulárnější české jídlo, ale při jeho tradiční úpravě smažením se z něj stává i jídlo velice nezdravé. V našem podání můžete řízek jíst bez jakýchkoliv výčitek, protože je připraven bez jediné kapky oleje a přesto je výtečný a křupavý.  

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty