Zdeněk Absolon o tom, jak s rodinou a velkým srdcem vybudoval jedno z nejlepších řeznictví v Praze.

Zdeněk Absolon o tom, jak s rodinou a velkým srdcem vybudoval jedno z nejlepších řeznictví v Praze.

před 2 lety

53 min


Popis epizody

Dnešním hostem byl Zdeněk Absolon, majitel vyhlášeného řeznictví Branická. Budeme si povídat o tom, jak s řezničinou začal, jak se mu podniká v rodinném businessu a co pro něj znamená mít dobrý a rovný vztah se zákazníkem. Řeč bude ale i o jeho plánech s udírnou, o řeznické konkurenci v Praze i jak se liší trh s masem u nás a v zahraničí. Zdeněk je pro mě člověk, který má srdce na pravém místě a to jak v podnikání, tak i v osobním životě. Navíc mě baví, jak přemýšlí, a že i obyčejnou sekanou dokáže povýšit do stavu vysoké gastronomie. Zdenda je skromný kluk a i přes své nesporné úspěchy zůstává obyčejným člověkem. A když Vás obslouží v svém řeznictví právě on, připadáte si jako nejdůležitější zákazník na světě - i když si koupíte jen buřta.

Hodnocení epizody

Další epizody

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty