#3 - Jak být udržitelný v šatníku i na talíři?

#3 - Jak být udržitelný v šatníku i na talíři?

před 2 lety

29 min


Do třetí epizody nového formátu podcastu Café Evropa přijaly pozvání Jitka Nováčková, ambasadorka Institutu cirkulární ekonomiky (INCIEN), a Anna Strejcová, zakladatelka a specialistka projektu Zachraň jídlo. Obě dámy vysvětlují, proč se o udržitelný způsob života zajímat a sdílí s posluchači několik tipů, jak žít udržitelněji, které samy praktikují v otázce jídla nebo módy. Moderuje Tereza Masopustová, hlavní analytička projektu České zájmy v EU.

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty