
33. díl. S Františkem Skopcem o kuchařském řemeslu, které je uměním i extrémním sportem
33. díl. S Františkem Skopcem o kuchařském řemeslu, které je uměním i extrémním sportem
před rokem
39 min
Návštěva dobré restaurace je pro mnohé z nás výjimečným okamžikem, který zapojí všechny naše smysly. František Skopec, kreativní šéfkuchař sítě restaurací a podniků Ambiente, přirovnává kuchařské řemeslo k umění, ale i extrémnímu sportu. Prostředí restaurací ho fascinovalo odmala a díky dětství v peruánské Limě má k jídlu i objevitelský vztah. Po absolvování vysoké školy hotelové prošel několika provozy a v roce 2018 zakotvil v Café Savoy, restauraci patřící pod hlavičku Ambiente.
Odkazy
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/284254
Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!