Maršálek: Čokoláda vždycky bývala za odměnu. O StarDance vím přes dva roky. A nejlepší ze všeho je žemlovka od babičky.

Maršálek: Čokoláda vždycky bývala za odměnu. O StarDance vím přes dva roky. A nejlepší ze všeho je žemlovka od babičky.

před 2 lety

23 min


Dnešní epizoda podcastu Z druhé stránky bude opravdu sladká. Povídali jsme si totiž s nejznámějším českým cukrářem Josefem Maršálkem, který nám prozradil, jak skloubil přípravy na právě probíhající StarDance a vydání svých dvou nejnovějších kuchařek: Čokoláda a Buchty po ránu. Povídali jsme si o tom, jak to má s pečením jeho rodina a jako věčný optimista nám prozradil, co ho dokáže vyvést z míry. A to, jak to vypadá u něho ve vesnici, když zrovna peče na focení nové knihy, to se dozvíte v druhém díle podcastu Z druhé stránky.

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty