Řeznický mistr František Kšána: Jezme více hovězího, dejme si práci s výběrem. Dobrý řezník co poradí je základ

Řeznický mistr František Kšána: Jezme více hovězího, dejme si práci s výběrem. Dobrý řezník co poradí je základ

před 2 lety

38 min


Jak jsou na tom studenti oboru řezník? Co je to stařené maso? A jaké je to nejlepší? Odpovědi na tyto otázky a tipy z jakého masa co připravovat přinesl do úterního O všem řeznický mistr František Kšána.

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty