NA KAFI: Víno nesmíte šokovat v mrazáku. Je to živý organismus, říká someliérka

NA KAFI: Víno nesmíte šokovat v mrazáku. Je to živý organismus, říká someliérka

před 2 lety

25 min


Celý život se točila kolem gastronomie. Začalo brigádami u piva a přes barmanství či kávu se dostala až k nápoji pravdy. Denisa Kolaříková je hlavní someliérkou společnosti Bohemia Sekt a v podcastu Na Kafi jsme probraly třeba to, která odrůda je pro Čechy aktuálně nejvíce sexy, nebo jak je to s vínem a ledem.

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty