
#40 CHOLESTEROL vs. ČERVENÁ RÝŽE ( MONAKOLIN K ) „Pokud je hladina cholesterolu zvýšená je to určitý rizikový faktor, ale není to ta nejdůležitější věc, která aterosklerózu způsobuje. Velmi záleží na
#40 CHOLESTEROL vs. ČERVENÁ RÝŽE ( MONAKOLIN K ) „Pokud je hladina cholesterolu zvýšená je to určitý rizikový faktor, ale není to ta nejdůležitější věc, která aterosklerózu způsobuje. Velmi záleží na
před rokem
55 min
Popis epizody
Dnes vám představíme tradiční fermentovanou potravinu s epigenetickým působením, kterou konzumují hlavně Číňané, Japonci a Korejci. A protože jde o opravdu skvělou věc, tak jí věnujeme celý jeden díl. Mluvit budeme o červené rýži, která obsahuje monakolin k. Skvělá je zejména proto, že doplňky stravy, které ji obsahují, nám zdravým způsobem pomáhají pracovat se zvýšeným cholesterolem potažmo aterosklerózou. Více v tomto dílu!
Více na IG a FB @epivyziva.cz a IG @petkisz
Hodnocení epizody
Další epizody
Odkazy
Web podcastupodcasters.spotify.com
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/357856