Popis epizody
Lukáš Pytloun už na vysoké škole provozoval ubytovnu. Dnes úspěšně provozuje hotely v Praze, Liberci, Harrachově, v Krušných horách, několik restaurací a další projekty připravuje.
Ochutnávka
,,Lehnu si na postel a koukám se, jak se manželka sprchuje."
‚‚Váš první hotel byla ubytovna." ,,Hmm, to je pravda."
‚‚Po 4 letech jsem pochopil, že to dělat nechci."
‚‚Dneska nejsou nejdůležitější hvězdy na hotelu, ale hvězdy v hodnocení na internetu."
Česká gastronomie je krásná, povídejme si o ní co nejvíce. Máte tip na zajímavého hosta? Napište nám na info@rejdilky.cz
Vést tento rozhovor byla čirá radost, je krásné pozorovat lidi s nadšením pro obor který dělá! Více takových lidí v gastronomii.
Sledujte nás na sociálních sítích! Jsme Rej DILKY.
#GASTROTALK podporuje DobRej gastro nadační fond.
číslo účtu: 6045059329/0800 Děkujeme z celého srdce všem dárcům.
Hodnocení epizody
Další epizody
Odkazy
Web podcastupodcasters.spotify.com
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/404609