
40. Naše know-how posíláme dál, Petra Roulland
40. Naše know-how posíláme dál, Petra Roulland
před rokem
42 min
Petra tvrdí, že gastronomie je tvrdý obor a že pokud vás to nebaví nebo to neděláte dobře, tak vás to semele.
Dá se říci, že Ambiente pečuje o celý obor. Mají vzdělávací centrum, pořádají různé kurzy, například kurzy krájení, kurzy pro číšníky, kuchaře, management, mají také školu čepování, dokonce vzdělávají konkurenci a o své know-how se rádi dělí, protože v tom vidí cestu, jak posouvat celý obor dopředu.
Jak funguje logistika v gastro segmentu? Nahlédněte s námi "do kuchyně".
Odkazy
Web podcastukrutesklady.podbean.com
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/448257
Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!