
Šéfkuchař Radek Kašpárek o zákulisí gastronomického showbyznysu, michelinské hvězdě a kuchařském egu
Šéfkuchař Radek Kašpárek o zákulisí gastronomického showbyznysu, michelinské hvězdě a kuchařském egu
před 6 měsíci
60 min
Popis epizody
„Byl jsem připravený, že se po odvysílání pilotní epizody Hell’s Kitchen Česko strhne obrovská vlna kritiky, a věděl jsem, že budu pro diváky buď zbytečně drsný, vulgární a arogantní, nebo budu ten Gordon z Wishe, který na to nemá. Pustili jsme se do složitého formátu, který tady spousta lidí neznala. Čekali Masterfchefa v novém kabátě, ale opak je pravdou. V Hell’s jedeme klasický restaurační provoz a ukazujeme divákům, že kuchaři to mají stejně těžké jako havíři,“ říká michelinský šéfkuchař a spolumajitel restaurací Field a 420 Radek Kašpárek.
Co pro Radka Kašpárka znamená michelinská hvězda? Jaké české podniky ji podle něj získají příští rok? A jak se špičkový kuchař chystá na Vánoce? O tom promluvil v další epizodě podcastu Forbes Life!
Hodnocení epizody
Další epizody
Odkazy
Web podcastuforbeslife.cz
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/615645