
Kuřecí stroganov vás nadchne. Originál se dělá z hovězího masa, ale drůbeží varianta je také výborná
Kuřecí stroganov vás nadchne. Originál se dělá z hovězího masa, ale drůbeží varianta je také výborná
před 9 měsíci
25 min
S trochou nadsázky by se dalo říct, že kuře je takový novodobý králík. Poté, co se snížil počet drobných chovatelů králíků, získalo kuře v českých domácnostech podobnou pozici díky snadné úpravě, cenové dostupnosti a lahodné chuti. Kdo by neměl rád jemné, křehké a lehce stravitelné kuřecí maso?Všechny díly podcastu Vaříme s Habadějem můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Odkazy
Web podcastuwww.mujrozhlas.cz
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/615903
Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!