#88 Marek Pros o Refresher.cz a vedení média pro mladé

#88 Marek Pros o Refresher.cz a vedení média pro mladé

před 2 lety

52 min


Popis epizody

Marek Pros je nově šéfredaktorem webu Refresher.cz, na kterém mladí redaktoři tvoří lifestylový a nově i zpravodajský obsah pro mladé čtenáře. Marek přešel do Refresheru z Aktuálně.cz, kde pracoval na pozici vedoucího lifestylu a zástupce šéfredaktora.Jakou má pro Refresher.cz vizi? Jak se za dobu, co pracuje v médích, změnil čtenář a jeho způsob konzumace obsahu? Jak se mu pracuje s o generaci mladší redakcí a v čem je Refresher.cz výjimečný? Tohle PÍÁRKO věnujeme všem, kteří se chtějí dozvědět, jak se dělá médium a obsah pro čtenáře od 18 do 30 let.❓Kde najdete HOSTA:LN: https://www.linkedin.com/in/marek-pros-b19861118/🔹 Další zajímavé odkazy:Web: https://refresher.cz/IG: https://www.instagram.com/refreshercz/FB: https://www.facebook.com/refresherczYT: https://www.youtube.com/refreshercz Kdo vás podcastem provedl?👱🏻‍♀️Nikola:LN: https://www.linkedin.com/in/nikolalorinczova/IG: https://www.instagram.com/nikolalorincz/FB: Nikola Lörincz👩🏻Pavla:LN: https://www.linkedin.com/in/pavlaumlaufova/IG: https://www.instagram.com/paja_umlauf/FB: Pája UmlaufováJsme PIARISTI. Specializujeme se na komunikaci v oblasti kultury, designu a umění. Snažíme se vždy přinést něco navíc. A tak vedle kampaní organizujeme také kurzy a natáčíme podcast PÍARKO.IG: https://www.instagram.com/piaristii/FB: https://www.facebook.com/search/top?q=piaristiWeb: https://www.piaristi.cz/csE-mail: piaristi@piaristi.cz

Hodnocení epizody

Další epizody

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty