
Vegan v hospodě jen o hranolcích s kečupem? Blbost
Vegan v hospodě jen o hranolcích s kečupem? Blbost
před 2 lety
46 min
Jaké bylo veganství v 90. letech? Je rozdíl mezi veganským Brnem, Olomoucí či Francií? První díl podcastu Bílkovina odhaluje zákulisí dvou brněnských veganských gastrostálic: Die Küche a Vegalité. O zrodu podniků, přechodu k veganství a oblíbených receptech se rozpovídají Pavla Drlíková a Jiří Malenovský. Moderuje Pavel Kachlík. Podcast z Brna. #bilkovina Tento díl vznikl pod záštitou statutárního města Brna a jeho primátorky Markéty Vaňkové.
Odkazy
Web podcastubilkovina.buzzsprout.com
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/654836
Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!