
Z dědiny ke čtyřem čepicím. Šéfkuchař Knedla zdolává vrcholy české gastronomie
Z dědiny ke čtyřem čepicím. Šéfkuchař Knedla zdolává vrcholy české gastronomie
před 4 měsíci
58 min
„Česko nemá historii fine diningu. Komunismus tady poslal čtyřicet let gastronomie do kytek a nám teď nezbývá, než se z toho oklepat a kráčet mnohem rychleji, abychom západní Evropu alespoň trochu dohnali. Jsme ale hrozně pozadu,“ říká Jan Knedla v nové epizodě podcastu Forbes Life!
Co je potřeba udělat pro to, aby se Česko výrazněji propsalo na gastronomickou mapu? Co mají společného kalamáry a dršťky? A jak důležitou roli může ve fine diningu zastat třeba takový čaj? Dozvíte se v nové epizodě podcastu Forbes Life!
Odkazy
Web podcastuforbeslife.cz
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/681530
Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!