Lukáš Baier (Chorizo Lab): Procesy na salámu nejsou cool. Ne vždy se ale automatizace vyplatí

Lukáš Baier (Chorizo Lab): Procesy na salámu nejsou cool. Ne vždy se ale automatizace vyplatí

před 2 měsíci

67 min


Chtěl mít víc svobody, a tak opustil korporát a rozjel vlastní projekt. Dnes s Chorizo Lab pomáhá firmám zjednodušit vnitřní fungování a automatizovat to, co se automatizovat vyplatí. Poslechněte si nový díl Robotího podcastu s Lukášem Baierem.O čem jsme si povídali?- Úvod :-) (00:00)- První vydělané peníze, lyžování a plýtvání zdroji (01:30)- Jak vypadá práce v KFC a na recepci? (11:30)- Finanční poradenství (16:10)- Práce v Německu (25:30)- Automatizace firemních procesů (31:00)- Velké problémy malých firem (37:50)- Jak automatizovat? (45:50)- Komplikované procesy (53:20)- Praktické rady a konkrétní nástroje (56:30)

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty