Zpět

Inspirace a vzrušení: Erotické podcasty pro objevování intimních témat

Ze světa podcastů

Šárka Möllerová

20. 8. 2024

Erotické podcasty nabízejí jedinečný způsob, jak probudit vaši fantazii a otevřít dveře do světa intimity, vášně a humoru. Máme pro vás podcasty plné otevřených rozhovorů o sexu, zábavné lekce dějepisu s erotickým nádechem nebo lascivní příběhy a provokativní diskuse. Těchto 10 podcastů vás rozhodně nenechá v klidu, a epizody, které jsme vám k poslechu vybrali, jsou toho důkazem.

Hodina dějepichu

Tenhle podcast dvakrát vyhrál cenu v Podcastu roku v kategorii vzdělávací podcast, přesto se u něj hodně nasmějete. Hodina dějepichu je humorný podcast časopisu Reflex o historii erotiky, sexu a sexuality. Napříč celou lidskou kulturou a historií. Od vztyčování falických obelisků ve starověkém Egyptě až po aférky v Oválné pracovně. Sex je totiž jediná věc, která nás jako druh nikdy nepřestala bavit. Podcastem provází Jan Studnička a Tereza Kujová. Nás moc pobavil díl: Stimulace anusu jazykem patří v současnosti mezi nejpopulárnější intimní kratochvíle, ale datuje se až do starověku

Vyhonit ďábla

Vyhonit ďábla je jeden z prvních podcastů o sexu v Česku. Provází jim Zuzana Kašparová a Terezia Ferjančeková. Moderátorky otevírají témata, kterými se snaží hlavně pobavit posluchače, ale také přispět k diskusi o tématech, které jsou ve většinové společnosti tabu. Vulvy, sperma, traumata, tělesnost, chlupy, orgasmy, výtoky, porno, stereotypy, sex, chtíč, fetiše a vyhánění sexuálních tabu. O tom všem je tenhle legendární podcast. Nás zaujala epizoda s psychologem Kvapilíkem: Ľudia sú osamelí aj v sexe Ale na výběr máte se skoro 200 epizod.

Šimrání

Tam, kde ostatní podcasty končí, Šimrání teprve začíná. Láska, vztahy, sex, intimita, rozkoš a všechno, co k tomu patří. Báječní hosté a naprostá otevřenost. STÁLE JE CO OBJEVOVAT! Sama autorka o podcastu řekla: "Epizody jsou plné vztahů, intimity, sexu a hlavně naprosté otevřenosti. Šimrání je podcast, který mění životy, boří tabu, inspiruje a vzdělává. Musím přiznat, že nejen posluchače, ale i mě." Zajímavý nám přijde díl o závislosti na pornu a workshopech, kde se ženy učí dotýkat mužů.

Už budu!

Podle popisku podcastu se jedná o nejotevřenější podcast o sexu v českém éteru! Charismatická burleska Zorya Blue pro vás odhaluje peprná témata a klade otázky, na které byste se báli zeptat. Rozhovory se zkušenými hosty nejen o orgasmech, erotických hračkách a nevšedních choutkách. Tenhle podcast s téměř sto epizodami vám přináší Blesk. Poučná nám přijde epizoda: U přerušované soulože nepomůže opláchnutí vodou. Jak se správně chránit?

zhasni

Tenhle podcast vychází už pěknou řadu let jednou za pár měsíců, přesto si stále drží svoje posluchače. Český erotický podcast Zhasni zpříjemní tvoje dlouhé chvíle, kdekoliv a kdykoliv. Vypráví erotické povídky, pro muže i pro ženy. "Věř mi, že si tyhle chvilky se mnou užiješ. Tak zhasni a poslouchej." Nás zaujala epizoda: Zažila jsem #84 Moje první swingers party

Přirození

Dva muži Jan Sedláček a Petr Soukup rozebírají témata kolem sexu v podcastu Přirození - Jak to mají muži. Občas kloužou po povrchu, občas se dostanou do hloubky, nikdy však nezapomenou na vrchol. To vše v přirozeném rozhovoru dvou lidí, kteří jsou rádi na světě. Jestli vás zajímá, jak funguje OnlyFans, tak pro vás máme tuhle epizodu.

Cumarádi

Další podcast, který se věnuje sexu z pohledu mužů se jmenuje Cumarádi. "Rozhovory o vztazích, sexu a intimitě inspirované naším oblíbeným podcastem Vyhonit ďábla. Tentokrát ale z mužského pohledu." Zkuste epizodu: Dvojnásobný věkový rozdíl mezi partnery a sexuální praktiky pro náročné

Lascivní.cz podcast

Podcast nejen o sexu, vztazích a erotických hračkách - primárně očima jednoho páru (šéfredaktor Petr a testerka Aly). Cílem je mluvit o sexu odlehčeně, radostně a bez tabuizování jakéhokoliv tématu. Moc zajímavý nám přijde díl: Co jistě nevíte o sexualitě Čechů? Výzkum CzechSex 2024, milníky a well-being 1

Zhasni od Českého rozhlasu

Máme tu jednu starší devitidílnou podcastovou sérii. Zhasni! je audio projekt o sexu a intimitě mladých lidí. Původní podcast z produkce Českého rozhlasu odkrývá jejich city, vztahy, vášně a touhy a zachycuje dění za dveřmi ztemnělých pokojů. Devítidílná podcastová série Radia Wave vás zavede od asexuality přes práh bolesti a smyslové slasti do světa BDSM. Dá vám pocítit erotického napětí mezi partnery nebo vezme vás na lov zážitků přes online aplikaci i na skupinový sex.

LOVE IS ON THE AIR

No a hodně poslouchaný podcast přijde na konec. Láska, sex a trápení. Podcastem provádíní Doktorka Nikita a Docent Zach! "Už jsme nemohli přihlížet, jak se česká společnost pere se vztahy. A to nejen partnerskými! Už bude dobře... " Jestli vás láká se dozvědět víc o sexu na veřejnosti, máme pro vás tuhle epizodu: SEX NA VEŘEJNOSTI (DOGGING): Proč je tak oblíbený?

Máme pro vás ještě jeden tip na úplný konec. Jestli toho nemáte ještě dost, určitě zkuste podcast Pindy z Gyndy, který se sexualitě taky věnuje.