Popis epizody
Je možné navštívit Brno a vynechat některý z podniků, které mají pod palcem Lidi z baru? Při tak ikonických místech jako třeba Bar, který neexistuje, 4pokoje, nebo Super Panda Circus se vám to podaří jen stěží. Stojí za nimi Jan Vlachynský a buduje jeden úspěšný podnik za druhým, čímž jeho jméno již dávno překročilo hranice brněnské scény.
V této epizodě poodhalí recept, jak namíchat ten správný poměr, aby si udržel zaměstnance a management mohl garnýrovat byznys podobně, jako obsluha zdobí kultovní drinky.
Na co dalšího se můžete těšit?
Jak po tolika letech vnímá profesionalizaci Honza Vlachynský
Jestli se osvědčuje řízení „bez šablony“
Jak funguje demokracie mezi Lidmi z baru
Proč v jednom z barů omezili kuchyň
Proč je Brno gastronomicky významné město
Co si myslí o regulaci prodeje alkoholu
Partnerem podcastu je Dotykačka – spolehlivý pokladní systém s platebními službami.
Hodnocení epizody
Další epizody
Odkazy
Web podcastuceskygastronomickypodcast.cz
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/103856