Vladimír Sirotek, Dotykačka – Data jako skrytá alfa a omega gastronomické budoucnosti?

před 2 lety

49 min

Vladimír Sirotek, Dotykačka – Data jako skrytá alfa a omega gastronomické budoucnosti?



Popis epizody

Data v gastronomii nejsou jen EET. EET je jedna z 200 funkcionalit pokladního systému. Pokladní systémy skrývají poklady v podobě datových vhledů a výstupů, pomocí kterých gastronomové mohou lépe řídit své podnikání. A nejen gastronomové, ale i dodavatelé. Vláďa řídí firmu Dotypos, dceřinou firmu Dotykačky ČR. S Vláďou často pracujeme dohromady, děláme novinářské Gastro Talks a probrali jsme, co podnikatelé s daty dělají, co nedělají, a kde jsou ty největší příležitosti do budoucna pro gastro podnikatele. Jaká jsou největší klišé, jaké panují obavy a nesmyslné mýty. Pokladní systém je jako řídit lepší auto a řídit ho lépe. Prostě dojedete dál a rychleji. Těch, kteří to dělají stejně jako před lety, těch je stále hodně. Věřím ale, že po tomto podcastu mnoho podnikatelů svůj přístup změní, nebo se minimálně nad ním zamyslí.

Hodnocení epizody

Další epizody