Popis epizody
Data v gastronomii nejsou jen EET. EET je jedna z 200 funkcionalit pokladního systému. Pokladní systémy skrývají poklady v podobě datových vhledů a výstupů, pomocí kterých gastronomové mohou lépe řídit své podnikání. A nejen gastronomové, ale i dodavatelé. Vláďa řídí firmu Dotypos, dceřinou firmu Dotykačky ČR. S Vláďou často pracujeme dohromady, děláme novinářské Gastro Talks a probrali jsme, co podnikatelé s daty dělají, co nedělají, a kde jsou ty největší příležitosti do budoucna pro gastro podnikatele. Jaká jsou největší klišé, jaké panují obavy a nesmyslné mýty. Pokladní systém je jako řídit lepší auto a řídit ho lépe. Prostě dojedete dál a rychleji. Těch, kteří to dělají stejně jako před lety, těch je stále hodně. Věřím ale, že po tomto podcastu mnoho podnikatelů svůj přístup změní, nebo se minimálně nad ním zamyslí.
Hodnocení epizody
Další epizody
Odkazy
Web podcastuceskygastronomickypodcast.cz
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/103866