Lukáš Nevyjel, Nota Bene – Ve dvaceti jsem si myslel, že si otevřu hospodu a budu hned úspěšnej

Lukáš Nevyjel, Nota Bene – Ve dvaceti jsem si myslel, že si otevřu hospodu a budu hned úspěšnej

před 3 lety

45 min


Popis epizody

Lukášova cesta ke známé Vinohradské restauraci Nota Bene byla klikatá, stejně jako jeho mládí a zkušenosti, které na té cestě posbíral. Má osobitý přístup a ta cesta je jeho. Co si myslel, když mu bylo dvacet, jak se dostal ke gastronomii, co si o ní myslel. Co dělal v Kamýku a jak vznikl koncept Nota Bene. Jak si vybírá suroviny a vůbec, jak to dělá a jak myslí. Lukášovo cesta je hodně inspirativní v tom, jak si vyšlapal, jak si sám udělal a je jasný, že Lukáš do českého gastro světa ještě s něčím přijde, ta jeho cesta nemá konec.

Hodnocení epizody

Další epizody