
Lukáš Nevyjel, Nota Bene – Ve dvaceti jsem si myslel, že si otevřu hospodu a budu hned úspěšnej
Lukáš Nevyjel, Nota Bene – Ve dvaceti jsem si myslel, že si otevřu hospodu a budu hned úspěšnej
před 3 lety
45 min
Popis epizody
Lukášova cesta ke známé Vinohradské restauraci Nota Bene byla klikatá, stejně jako jeho mládí a zkušenosti, které na té cestě posbíral. Má osobitý přístup a ta cesta je jeho. Co si myslel, když mu bylo dvacet, jak se dostal ke gastronomii, co si o ní myslel. Co dělal v Kamýku a jak vznikl koncept Nota Bene. Jak si vybírá suroviny a vůbec, jak to dělá a jak myslí. Lukášovo cesta je hodně inspirativní v tom, jak si vyšlapal, jak si sám udělal a je jasný, že Lukáš do českého gastro světa ještě s něčím přijde, ta jeho cesta nemá konec.
Hodnocení epizody
Další epizody
Odkazy
Web podcastuceskygastronomickypodcast.cz
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/103868