Lukáš Nevyjel, Nota Bene – Ve dvaceti jsem si myslel, že si otevřu hospodu a budu hned úspěšnej

Lukáš Nevyjel, Nota Bene – Ve dvaceti jsem si myslel, že si otevřu hospodu a budu hned úspěšnej

před 3 lety

45 min


Lukášova cesta ke známé Vinohradské restauraci Nota Bene byla klikatá, stejně jako jeho mládí a zkušenosti, které na té cestě posbíral. Má osobitý přístup a ta cesta je jeho. Co si myslel, když mu bylo dvacet, jak se dostal ke gastronomii, co si o ní myslel. Co dělal v Kamýku a jak vznikl koncept Nota Bene. Jak si vybírá suroviny a vůbec, jak to dělá a jak myslí. Lukášovo cesta je hodně inspirativní v tom, jak si vyšlapal, jak si sám udělal a je jasný, že Lukáš do českého gastro světa ještě s něčím přijde, ta jeho cesta nemá konec.

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty