Tereza Kučerová z Ambiente o specifikách HR v gastronomii

před 2 lety

41 min

Tereza Kučerová z Ambiente o specifikách HR v gastronomii



Popis epizody

„Gastro nebylo zvyklé se potkávat s uchazeči, kteří měli podmínky spolupráce. To se mění. Týká se to hlavně flexibility a toho, že lidi chtějí pracovat míň hodin za dobré peníze. To, co je běžné v ostatních oborech, se teď dostává k nám,“ říká Tereza Kučerová, která více než 5 let působí jako HR manažerka v Ambiente. Společně s Michaelou řešily, jaká jsou specifika HR v gastronomii a jak se obor proměňuje. Zjistíte také, jak to funguje v Ambiente a proč podporují zaměstnance v odchodu do zahraničí. Přejeme příjemný poslech. ........... Chcete se vzdělávat v HR? Nejrůznější články, tipy a konkrétní vzdělávací programy najdete na www.suhr.cz. Děkujeme, že jste s námi občas trochu moc HR! 💛

Hodnocení epizody

Další epizody