Popis epizody
Filipa Sajlera není potřeba představovat, co ale dělá Filip teď. Užívá si volné dny, potom co prodal síť restaurací nebo mu to nedá a maká na nových projektech?
Česká gastronomie je krásná, pojďme si o ní povídat.
Poslechněte si další díl podcastu #GASTROTALK tentokrát s Filipem Sajlerem
‚‚Jste fascinovaná cateringem? Tak já vás tam jednou vemu, strávíte s nima tejden a ono vás to přejde."
‚‚Nejlepší je začít podnikat mladej, protože jste tak naivní, že začnete."
‚‚Nejvíc jsme se natrápili s tím, kde sehnat kosti. Nakonec jsme sehnali kosti na farmách."
‚‚Každý catering se dá udělat kreativně, není to jen o penězích."
‚‚Tak, jako si koupíte mlíko v tetrapaku, koupíte si teď i vývar. Kvalitní vývar. Mléko jste si dřív také brali do bandasky a dnes je tetrapak běžný."
Sledujte nás na sociálních sítích! Jsme Rej DILKY.
#GASTROTALK podporuje DobRej gastro nadační fond. číslo účtu: 6045059329/0800 Děkujeme z celého srdce všem dárcům
Hodnocení epizody
Další epizody
Odkazy
Web podcastupodcasters.spotify.com
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/326292