Popis epizody
Článek Filipa Horáčka„Dal jsem o milimetr vedle fazoli nebo jsem vybral jinou pánvičku a byl problém,“ vzpomíná slavný michelinský kuchař s českými kořeny Patrik Jaroš na své začátky. Tvrdé vojny ale dnes nelituje.Už od pěti let věděl, že chce vařit, a šel si za tím. Odhodlání se mu vyplatilo. Michelinský kuchař s českými kořeny Patrik Jaroš se svými úspěchy zapsal do kulinářské síně slávy. Pracoval v jedné ze čtyř nejlepších restaurací světa Aubergine v Mnichově. V nejprestižnější kuchařské soutěži Bocuse d’Or skončil třetí. Řídil jedenáct restaurací v Kolíně nad Rýnem. Jméno má na desítkách knih. Přesto ho v rodné zemi moc lidí nezná.Celý článek čtěte zde. Další články, ale také podcasty, komentáře a videa najdete na zpravodajském serveru Seznam Zprávy. Své názory, návrhy, otázky, stížnosti nebo pochvaly nám můžete posílat na adresu audio@sz.cz.Sledujte @SeznamZpravy na sociálních sítích: Twitter // Facebook // Instagram.Seznam Zprávy jsou zdrojem původních informací, nezávislé investigace, originální publicistiky.
Hodnocení epizody
Další epizody
Odkazy
Web podcastuwww.seznamzpravy.cz
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/400155