Popis epizody
Za posledních 6 let udělalo gastro v Brně pořádný „skog“. Jeden z největších high jumpů udělal i podnik Skog na Dominikánském náměstí, který je dnes jedním z nejoblíbenějších kávových míst v Brně. Jak se tento podnik vyvíjel, jak funguje a proč by jste se právě sem měli chtít podívat? To všechno a nejen to jsme probrali s Peterem Kollárem, spoluzakladatelem, který nepřestal podnik posouvat dopředu ani 6 let po jeho založení.Užijte si podcast a děkujeme za sdílení :)www.podcastybrno.cz a www.rumelier.czPojď si splnit sen a natáčet vlastní podcast. Se vším ti pomůžeme v brněnském studiu PromoPeople. Tvůj vlastní podcast? Ano :) Ve studiu PromoPeople ti se vším pomůžeme . www.promopeople.cz
Hodnocení epizody
Další epizody
Odkazy
Web podcastuwww.rumelier.cz
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/40272