Popis epizody
Většina z nás už někdy čokoládu ochutnala. Jak se ale tato pochoutka vyrábí? Jaký je rozdíl mezi klasickou čokoládou ze supermarketu a "diamantem" řemeslně vyrobeným? Můžeme být na čokoládě závislí? To je jen zlomek otázek o kterých jsme si v podcastu Rumelier povídali s Filipem Teplým, majitelem brněnské čokoládovny Ajala. Děkujeme za poslech, užijte si podcast a nezapomeňte, svůj vlastní podcast si teď můžete natočit i vy. Vše v pohodovém studiu SoundWawes, kde natáčíme i my - www.podcastybrno.cz.Krásný denPojď si splnit sen a natáčet vlastní podcast. Se vším ti pomůžeme v brněnském studiu PromoPeople. Tvůj vlastní podcast? Ano :) Ve studiu PromoPeople ti se vším pomůžeme . www.promopeople.cz
Hodnocení epizody
Další epizody
Odkazy
Web podcastuwww.rumelier.cz
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/40277