Jan Šmikmátor – marketing, o tom, co v gastronomii funguje a co nedělat

před 5 lety

31 min

Jan Šmikmátor – marketing, o tom, co v gastronomii funguje a co nedělat



Popis epizody

Honza Šmikmátor je free člověk, který se baví marketingem. Původem žurnalista a dnes PR na volné noze, se věnuje mnoha projektům. Jeho srdcovkou je gastronomie, proto nás zajímalo, co on sám v tomto oboru doporučuje a co je podle něj ztráta času. Otevřeme i téma Pekařův Chlebař - Honza si totiž dobrý chleba dělá sám. Na konci tohoto dílu jsme si dovolili menší vtípek :) I mistr tesař.... :)Krásný den a děkujeme, že posloucháte podcast Rumelier.www.soundwaves.cz a www.rumelier.czPojď si splnit sen a natáčet vlastní podcast. Se vším ti pomůžeme v brněnském studiu PromoPeople. Tvůj vlastní podcast? Ano :) Ve studiu PromoPeople ti se vším pomůžeme . www.promopeople.cz

Hodnocení epizody

Další epizody