Jaroslav Zatloukal, Jsme Kolektiv – Gastronomie jako cesta k zážitku

Jaroslav Zatloukal, Jsme Kolektiv – Gastronomie jako cesta k zážitku

před rokem

59 min


Hostem tohoto dílu podcastu je Jaroslav Zatloukal, který je známý především svým nekonvenčním přístupem ke gastronomii. Svoji kariéru započal v roce 1996 v Rýmařově, kde si otevřel svou první restauraci. Od té doby ho potkala celá řada úspěšných momentů, ale i výzev, které formovaly jeho současný pohled na gastronomii. Jaroslav se s námi podělí nejen o fascinující příběhy ze své praxe, ale i o cenné lekce, které z toho dokázal vytěžit. „V gastronomii nejde jen o to podávat jídlo, ale také tvořit zážitky, které lidé chtějí opakovat.“ Na co dalšího se můžete v dílu těšit: Jak důležitá je dobrá týmová práce a co vše může ovlivnit? Diskuze o trendech v české a světové gastronomii, které by mohly ovlivnit průmysl v nadcházejících letech. Příběhy z otevření nových restaurací a co vše obnáší rozšíření na nové lokality. Partnerem podcastu je Dotykačka – spolehlivý pokladní systém s platebními službami.

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty