
Jaroslav Zatloukal, Jsme Kolektiv – Gastronomie jako cesta k zážitku
Jaroslav Zatloukal, Jsme Kolektiv – Gastronomie jako cesta k zážitku
před rokem
59 min
Hostem tohoto dílu podcastu je Jaroslav Zatloukal, který je známý především svým nekonvenčním přístupem ke gastronomii. Svoji kariéru započal v roce 1996 v Rýmařově, kde si otevřel svou první restauraci. Od té doby ho potkala celá řada úspěšných momentů, ale i výzev, které formovaly jeho současný pohled na gastronomii. Jaroslav se s námi podělí nejen o fascinující příběhy ze své praxe, ale i o cenné lekce, které z toho dokázal vytěžit.
„V gastronomii nejde jen o to podávat jídlo, ale také tvořit zážitky, které lidé chtějí opakovat.“
Na co dalšího se můžete v dílu těšit:
Jak důležitá je dobrá týmová práce a co vše může ovlivnit?
Diskuze o trendech v české a světové gastronomii, které by mohly ovlivnit průmysl v nadcházejících letech.
Příběhy z otevření nových restaurací a co vše obnáší rozšíření na nové lokality.
Partnerem podcastu je Dotykačka – spolehlivý pokladní systém s platebními službami.
Odkazy
Web podcastuceskygastronomickypodcast.cz
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/447581
Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!