Popis epizody
Článek Adama RyšánkaUltrazpracované potraviny (UPF) představují riziko pro dospělé i děti.Termín ultrazpracované potraviny (UPF, z anglického ultra-processed foods, pozn. red.) použil jako první profesor z univerzity v Sao Paulu Carlos Monteiro.Podle něj vytlačují ultrazpracované potraviny zdravou stravu „po celém světě“ navzdory rostoucímu počtu důkazů o rizicích, která představují, a měly by se prodávat s varováním ve stylu tabáku.Celý článek čtěte zde. Další články, ale také podcasty, komentáře a videa najdete na zpravodajském serveru Seznam Zprávy. Své názory, návrhy, otázky, stížnosti nebo pochvaly nám můžete posílat na adresu audio@sz.cz.Sledujte @SeznamZpravy na sociálních sítích: Twitter // Facebook // Instagram.Seznam Zprávy jsou zdrojem původních informací, nezávislé investigace, originální publicistiky.
Hodnocení epizody
Další epizody
Odkazy
Web podcastuwww.seznamzpravy.cz
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/450814