Popis epizody
Jaké jsou stravovací návyky Čechů? Jak ukazuje průzkum Barometr Food, až 46 % zaměstnanců obědvá méně než 20 minut a třetina domácností utrácí až 30 % příjmů za jídlo. Aneta Martišková, členka vedení Edenredu, v rozhovoru přiblížila výsledky průzkumu a analyzovala, jak inflace a měnící se preference ovlivňují stravování v Česku.
Celý rozhovor si můžete poslechnout jako video nebo podcast:
Jaký je rozdíl v obědových zvyklostech mezi Prahou a regiony?
Proč se generace Z odklání od konzumace zeleniny, i když preferuje zdravý životní styl?
Jak reagují české restaurace na trend udržitelnosti a minimalizace plýtvání?
Jak se mění preference Čechů pro domácí stravování kvůli rostoucím cenám?
Jaké jsou specifické české stravovací zvyklosti v porovnání s jinými evropskými zeměmi?
Hodnocení epizody
Další epizody
Odkazy
Web podcastuwww.focuson.cz
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/573565