Za jídlo utratíme i 40 tisíc měsíčně. Až s Dorkou jsem se naučil přijímat sám sebe, říká Adam Rundus

před 3 měsíci

56 min

Za jídlo utratíme i 40 tisíc měsíčně. Až s Dorkou jsem se naučil přijímat sám sebe, říká Adam Rundus



Popis epizody

💜 Podcast Režim nerušit teď najdeš⁠ na novém YT kanálu⁠! Děkujeme, že se přesouváš s námi.Generaci Z ukazují, jak se dostat k dobrému jídlu. V dalším díle podcastu Režim nerušit si moderátorka Evelína Beníšková povídá s Adamem Rundusem a Dorotou Dostálovou, kteří tvoří pár v životě i v práci. Zatímco on na sebe přitáhl pozornost v soutěži Masterchef a ponořil se do vaření, ona začala tvořit vizuální stránku jejich projektů. Teď Adam s Dorotou točí na Instagram recenze nejvíc hot podniků v Česku, ukazují ale i své vlastní recepty. Na podzim navíc vydali kuchařku pro mladé Smash-ba a plánují toho mnohem víc.Kolik jim platí restaurace za dobrou recenzi? Daří se jim balancovat partnerský a pracovní život? A jak Adam řeší problém s přejídáním a přijetím vlastního těla?Poslechněte si celý rozhovor!👀Sledujte nás také na webu CC.cz, kde pro vás každý den pokrýváme témata, která hýbou Českem a světem.🤳 Odkazy a zdroje:Režim nerušit na InstagramuAdam Rundus na InstagramuDorota Dostálová na Instagramu00:00 Začínáme00:54 Účast v MasterChefovi, start vlastních sociálních sítích02:24 „Brácha od Kamu“ – Adamova cesta k jídlu04:45 Silné stránky Doroty, její začátky na sociálních sítích10:24 Jak mají poskládaný byznys? Sociální sítě, kuchařka, popupy14:56 Jak vznikají videorecenze restaurací?27:30 Sdílení Adamova problému s přejídáním, podpora mužů, kteří se trápí PPP34:55 Kniha Smash-ba a plánované offline aktivity38:10 Vztah k jídlu generace Z39:53 Kolik utratí měsíčně za jídlo?43:11 Jak balancovat společný vztah i práci46:51 Dorotin vztah k víře50:36 Kdy zapínají Režim nerušit? Kdy se dostávají do úplné flow?54:05 Vzkaz pro mladší já

Hodnocení epizody

Další epizody