
Konzervace potravin. Máme se konzervám vyhýbat? Proč vydrží tak dlouho?
Konzervace potravin. Máme se konzervám vyhýbat? Proč vydrží tak dlouho?
před 10 měsíci
8 min
Popis epizody
K čemu slouží konzervace? Jsou konzervanty obecně škodlivé? Můžeme si doma vyrobit třeba méně sladké konzervované ovoce? Jakého si vybrat tuňáka v konzervě? Existuje kvalitní maso v konzervě? Jak jsou na tom luštěniny v konzervě? Je lepší mražená, nebo konzervovaná zeleniny? Jaké konzervy si s sebou vybrat na trek? Tereza Bebarová se ptá nutiční terapeutky Veroniky Pourové.Všechny díly podcastu Jezte, ať vám to sluší můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Hodnocení epizody
Další epizody
Odkazy
Web podcastuwww.mujrozhlas.cz
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/687010
Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!