Železo v potravinách. Proč je pro naše zdraví důležité?

Železo v potravinách. Proč je pro naše zdraví důležité?

před 4 měsíci

10 min


Jak se pozná jeho nedostatek v organizmu? Je nejlepším zdrojem železa červené maso? A co špenát nebo červené víno? Je něco, co z jídelníčku naopak vyřadit? Může dojít k předávkování železem? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Andrey Jakešové.Všechny díly podcastu Jezte, ať vám to sluší můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty