Popis epizody
Článek Michaela Hofmanová. Vyrazit do restaurace a nechat se překvapit, co vám v ní naservírují. Tento gastro trend hostům už nabízí tři zážitkové restaurace v Praze. Koncept „jídla naslepo“ přitom nemusí být pro každého, kuchařům ale přináší samé plusy.Každá je úplně jiná, přesto mají jednu výraznou věc společnou. Nedávají hostům jídelní lístek. A ani neprozradí, co vám servírují. Dozvědět se to můžete až poté, co každý pokrm ochutnáte.Celý článek čtěte zde. Další články, ale také podcasty, komentáře a videa najdete na zpravodajském serveru Seznam Zprávy. Své názory, návrhy, otázky, stížnosti nebo pochvaly nám můžete posílat na adresu audio@sz.cz.Sledujte @SeznamZpravy na sociálních sítích: Twitter // Facebook // Instagram.Seznam Zprávy jsou zdrojem původních informací, nezávislé investigace, originální publicistiky.
Hodnocení epizody
Další epizody
Odkazy
Web podcastuwww.seznamzpravy.cz
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/725412