Zpět

10 nejposlouchanějších podcastů měsíce listopadu 2020

Ze světa podcastů

Matylda Hofschnaidrová

21. 12. 2020

Nemáte nápady na to, co poslouchat? Inspirujte se žebříčkem deseti nejposlouchanějších podcastů posledního měsíce.

1. Vyhonit ďábla

Už několik měsíců vedou dámy Zuzana a Terezie žebříčky poslechovosti v podcastových aplikacích a druhý měsíc se s přehledem drží na prvním místě i u nás. Ve svém podcastu probírají témata, z kterých by se leckdo začervenal. Často si zvou do svých dílů odborníky a spolu se snaží vyhnat ďábla – zbavit se sexuálních tabu.

2. Linka

Dalším podcastem, který zůstává na stejném místě jako minulý měsíc je podcast LINKA z dílny Elite Bloggers Podcasts. Bloggerka Tereza Salte a youtuber Kovy si v něm povídají nejen o aktuálních tématech, která hýbou světem. Kromě dílů o amerických volbách nebo Black Friday svým posluchačům přináší třeba typy, jak lépe nakládat s penězi nebo jak překonat zklamání.

3. Kdepa copa

Markéta ve svém podcastu probírá všechno. Od toho, jakých lidí se držet přes povídání o vlastní svatbě až k tomu co by poradila svému mladšímu já. Tento podcast se od minulého měsíce posunul o pět míst nahoru, z osmého na třetí.

4. U kulatého stolu

Podcast moderátorské dvojice Martina Klesnila a Patrika Fialy je jedním z nejznámějších na české podcastové scéně. Do studia si vždy pozvou jednoho hosta a snaží se s ním mluvit o tématech, která jinde nezmínil.

5. Psychologický podcast

Psychologický podcast je dílem psycholožky Evy, která se jeho prostřednictvím snaží rozšířit povědomí o svém oboru. Čekají na vás zde tak jak obecná témata z psychologie, rozhovory s odborníky, tak i různé zajímavosti z praxe.

6. Follow Your Magic

Podcast blogerky Christie opět z od Elite Bloggers Podcast. Christie má na svědomí mimojiné projekt Za normální holky. V podcastu věnuje spiritualitě, myšlenkám, zdraví těla i duše a seberozvoji. Sdílí svoje příběhy a příběhy inspirativních lidí.

7. Černá a bílá

Jak autorky tvrdí, Černá a Bílá je všechno, jen ne černobílý podcast. Nely Březinová a Valentýna Procházková v něm vypraví o svých tragikomických životech, díky kterým si budete připadat, že ten váš neni zas tak na nic.

8. Off Season

Off Season je především fotbalový podcast od autorů s přezdívkami Labello a Bulhar. Kromě fotbalu se v uvolněné atmosféře můžete ale setkat i s tématy týkajících se rapu, bulvárních novinkách i mnoho dalšího.

9. Se ségrou

Blogerky Nicole a Lucka, ségry, které v podcastu sdílí svoje příběhy, životy, pohledy na svět a zážitky. Nicole a Lucku možná znáte jako A cup of style a o to víc vás jejich podcast baví.

10. Ranní show

Velkou klasikou na české podcastové scéně je Ranní show Evropy 2 velmi dobře známé dvojice – Leoše Mareše a Patrika Hezuckého. Jejich tříhodinová ranní smršť humoru, zábavy a nejednoho překvapení.