Zpět

Podcast Na vlně podnikání, dávka podnikatelského know-how a inspirace

Ze světa podcastůPro tvůrce

Veronika Březinová

2. 12. 2020

Podnikáte? Zajímají vás byznysová témata, řešíte time management, investice, strategie, HR, organizaci týmu? Nebo se do podnikání teprve chystáte skočit? Zbystřete, v podcastu Na vlně podnikání se dozvíte

  • Zařazení: Podnikání
  • Jak často vychází: 1x týdně
  • Průměrná délka: 41 minut
  • Koncept: rozhovory

Podcast Na vlně podnikání patří mezi jeden z prvních podcastů o podnikání v Česku. Patří mezi nejoblíbenější. Tvůrce a moderátor podcastu Dan Tržil zve do studia zajímavé, inspirativní hosty, kteří jsou profíky ve svých oborech. V rozhovorech se dozvíte především praktické tipy, hosté sdílí svoje zkušenosti, úspěchy i fuckupy.

Témata Dan rozebírá s jedním nebo dvěma hosty. Minulými hosty byli například investoři Ondřej Bartoš, David Špinar, koučka Janka Chudlíková nebo podnikatel Martin Rozhoň.

“Byznysová témata mě baví. Moji hosté mají know-how, které posluchače posune a přináší jim hodnotu do jejich podnikání. Neznám jiný byznysový podcast, ve kterém by se posluchač dozvěděl tolik praktických informací,” představuje podcast Dan Tržil. Co víc, o téma, které vás zajímá si můžete do Na vlně podnikání napsat nebo dát tip na hosta.

Pokud hledáte top podcast o podnikání, dejte si do uší Na vlně podnikání. Na předních příčkách hodnocení se drží i v podcastových aplikacích.