Zpět

10 nejposlouchanějších podcastů měsíce října 2020

Ze světa podcastů

Veronika Březinová

19. 11. 2020

Nemáte nápady na to, co poslouchat? Inspirujte se žebříčkem deseti nejposlouchanějších podcastů posledního měsíce.

1. Vyhonit ďábla

Podcast, který se pyšní titulem Podcast roku už několik měsíců vede žebříčky poslechovosti v podcastových aplikacích. Stejně tak je tomu i u nás. Dámy Zuzana a Terezie se snaží prolomit tabu sexuálních témat. Jak sami říkají, pravidelně překračují hranice slušného podcastu. A vás, posluchače, podcast a témata baví. Pokud neznáte, poslechněte si jeden z posledních dílů.

2. Linka

Linka z dílny Elite Bloggers Podcast je podcast, ve kterém Tereza Salte a Karel Kovář (Kovy) probírají různá témata. Komunikace, kritika, svět influencerů, vystupování z komfortní zóny nebo třeba pohyb a zdravý životní styl. V jednom z posledních dílů Tereza s Karlem probírají inspiraci, nápady a to, jak nápady přetavit v realitu.

3. Follow Your Magic

Podcast blogerky Christie opět z od Elite Bloggers Podcast. Christie má na svědomí mimojiné projekt Za normální holky. V podcastu věnuje spiritualitě, myšlenkám, zdraví těla i duše a seberozvoji. Sdílí svoje příběhy a příběhy inspirativních lidí.

4. U kulatého stolu

K hranatému stolu si Martin Klesnil a Patrik Fiala zvou vždy jednoho zajímavého hosta. Jedná se o dlouhé rozhovory, které jsou do hloubky a snaží se obsáhnout témata, o kterých host ještě nikde předtím nemluvil. Minulými hosty byli například Kazma, Pokáč, Pavel Novotný, Michal Horáček nebo Dan Tržil mluvil právě o podcastech.

1738558-1556522160030-f75fb6e24d9b4.jpg

5. Se Ségrou

Blogerky Nicole a Lucka, ségry, které v podcastu sdílí svoje příběhy, životy, pohledy na svět a zážitky. Nicole a Lucku možná znáte jako A cup of style a o to víc vás jejich podcast baví. Na žebříčku Českých podcastů číslo 5.

6. České podsvětí

Deset epizod o největších kauzách a postavách českého podsvětí. Ivan Jonák, orlické vraždy, východní gangy, Jiří Kajínek a další případy očima Josefa Klímy a Adama Miklici (StaySteak). Deset napínavých dílů od Seznam zprávy.

full_1593609451-artwork.jpg

7. DEEP TALKS

Jeden z prvních podcastů v Česku od Petra Ludwiga, autora knihy Konec prokrastinace. Petr si v podcastu povídá se zajímavými hosty o hodnotách, smyslu práce, života. V posledních dílech se věnoval i tématu pandemie COVID 19.

8. Kdepa copa

Vyprávění Markéty Vaňourkové, holky z Plzně. O životě, o tom, co miluje, životní stylu, zážitcích, všedních tématech. U vás osmý nejposlouchanější podcast posledního měsíce.

9. Opravdové zločiny

V každé epizodě si moderátorky Evropy 2 Lucie Bechynková a Barbora Krčmová vzájemně vypráví jeden kriminální čin, který se stal v minulosti. Opravdové zločiny jsou zločiny jak z Česka, tak ze zahraničí. Pokud patříte mezi Zločinožrouty, podcast vás bude bavit.

10. Gastromapa Lukáše Hejlíka

Lukáš Hejlík doporučuje gastro podniky i v podcastu. Poslechněte si tipy na restaurace a podniky, jejich příběhy. Podcast má už 48 dílů a najdete tu restaurace, bistra, kavárny z celé České republiky.